• Kerstshow geopend!

  • Kerstshow geopend!

  • Kerstshow geopend!

  • deskundig personeel
  • kwaliteit
  • 10.000 m2 tuincentrum


 

Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Kerstboom Winssen

Op zoek naar kerstboom in Winssen? Bezoek dan Tuincentrum Bull in Beuningen voor de meest uitgebreide collectie in uw regio, een goede service, goede kwaliteit en heel veel meer kerstartikelen! Tuincentrum Bull maakt van Kerst een feestje. 

Een echte kerstboom of een kunstkerstboom in Winssen?

Die keuze is geheel aan uzelf! Beide opties hebben voor- en nadelen. Een echte kerstboom ruikt heerlijk, maar kan naalden verliezen. Een kunstkerstboom gaat jarenlang mee, maar juist het uitkiezen van een mooie boom is een leuk ritueel met Kerst. Bij Tuincentrum Bull helpen we u graag de juiste keuze te maken en door het uitgebreide assortiment kerstbomen, bieden we voor ieder wat wils. Ook als u geen ruimte hebt voor een kerstboom zijn er genoeg opties: denk aan een mini kerstboompje of een houten kerstboom voor aan de muur of in de vensterbank. 

Echte kerstbomen in Winssen

In ons tuincentrum vindt u het grootste assortiment Nordmann kerstbomen van regio Winssen van 1,25 meter hoog tot zo'n 3 meter hoogte. De kerstbomen zijn gezaagd zonder kluit en gemakkelijk rechtop te zetten met bijvoorbeeld de Easy Fix Kerstboomstandaard. De echte bomen ruiken heerlijk, verliezen weinig naalden en zijn prachtig in vorm. Nordmann staat bekend om zijn kwaliteit naalden en blijft lang mooi! Bekijk onze echte bomen ook online in onze webshop. 

Kunstkerstbomen in Winssen

De kunstkerstbomen zijn van het merk Triumph Tree en Black Box. Beide kerstboommerken bieden zeer goede kwaliteit. Bomen waar u jarenlang plezier van hebt met een garantie tot wel 5 jaar! Kunstkerstbomen worden vaak met verlichting verkocht, zodat u de boom gemakkelijk uit kunt vouwen en direct de versiering er in kan hangen. Een bijkomend voordeel is dat u de kerstverlichting niet uit elkaar hoeft te halen ieder jaar en dat de lichtjes mooi verspreid zijn. Ook heeft een kunstkerstboom geen last van uitvallende naalden, zijn ze tegenwoordig bijna niet meer van echt te onderscheiden en kiest u zelf het gewenste model en de gewenste kleur boom. Kunstkerstbomen verkopen wij in ons tuincentrum tot wel 6 meter hoog! Bekijk onze kunstkerstbomen ook online in onze webshop. 

Kerstboom kopen Winssen

Wilt u een kerstboom of meerdere kerstbomen kopen en woont u in de omgeving van Wijchen dan nodigen we u van harte uit in onze winkel. Binnen vindt u alle kunstkerstbomen, kerstverlichting voor binnen en buiten, kerstballen in alle kleuren en andere leuke kerstversiering en buiten kunt u terecht voor onze echte kerstbomen. Kerstbomen voor uw bedrijf of voor in een hoge hal? In ons tuincentrum in Beuningen verkopen wij kunstkerstbomen tot wel 6 meter hoog!