• deskundig personeel
  • kwaliteit
  • 10.000 m2 tuincentrum

Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Moederdag cadeau service

De mooiste Moederdag cadeaus vind je bij Tuincentrum Bull!

De meest speciale vrouw uit jouw leven verdient eigenlijk iedere dag een cadeau, maar Moederdag is dé gelegenheid om jouw moeder te verwennen. Wij hebben onze mooiste producten geselecteerd voor deze speciale gelegenheid.

Moederdag CadeauMoederdag cadeau service

Deze moederdag is anders dan andere jaren, misschien kan jij je moeder niet eens opzoeken. Daarom hebben we een speciale moederdag cadeau service. Stuur uw moeder een persoonlijke kaart met mooi bijpassend cadeau en maak van Moederdag alsnog een feest. 

Hoe werkt het?

  1. Bestel een fleurig moederdagcadeau via onze webshop (Zie producten onder deze pagina. Vul de adresgegevens in waar het cadeau bezorgd moet worden.)
  2. Hierna ontvang je een bevestiging met een factuur nummer
  3. Stuur ons een mail (info@tuincentrumbull.nl) onder vermelding van het factuur nummerm et daarin als bijlage de gepersonaliseerde kaart. (bijvoorbeeld een mooie tekening of leuke persoonlijke tekst) op A4 formaat (Word of PDF). Gelieven onderaan het A4 de naam, adres en telefoonnummer van de ontvanger te zetten.
  4. Als wij deze ontvangen hebben printen wij deze uit en binden deze aan jouw moederdagcadeau.
  5. De vrijdag of zaterdag voor Moederdag wordt het cadeau met persoonlijke kaart bezorgd bij jouw moeder thuis.

Bestel voor 6 mei om zeker te zijn dat het cadeau voor Moederdag bij uw moeder aankomt. Daarna kunnen we niet garanderen dat het cadeau op tijd bezorgd wordt.

LET OP:

  • Deze service is alleen voor de gemeente Beuningen, Nijmegen, Druten en Wijchen.
  • De bezorgkosten zijn € 8,95 per bestelling in alle bovengenoemde gemeentes.
  • Alle cadeau planten worden pas de vrijdag of zaterdag voor Moederdag geleverd. 

Bekijk en bestel de Moederdagcadeau's vandaag nog:

Niet online bestellen? Laat dan bij Tuincentrum Bull een speciaal cadeau maken voor jou moeder met bloemen en planten, samengesteld door onze specialisten. We hebben al enkele kant-en-klare schalen klaarstaan, maar willen er met alle liefde eentje speciaal voor jou maken.

Gemakkelijk mee bestellen