Voor iedere klant één gratis bolchrysant (t.w.v. € 3,99). Minimum aankoopbedrag € 27,99. Alleen geldig in onze winkel. 

 • deskundig personeel
 • kwaliteit
 • 10.000 m2 tuincentrum

Vandaag geopend van 09:30 t/m 20:00

Ruilen en retourneren

Bij Tuincentrumbull.nl heeft u op online geplaatste bestellingen gegarandeerd 14 dagen retourrecht vanaf het moment dat u de artikelen in ontvangst heeft genomen! Valt uw nieuwe tuin- of woonartikel tegen of is er net onverwachts een rekening op de deurmat gevallen die ook betaald moet worden? Geen probleem, wij betalen u het volledige aankoopbedrag terug! 

Wij verzoeken u de producten, onbeschadigd en in originele verpakking bij ons aan te leveren. Daarnaast verwachten wij dat u de artikelen zo behandelt dat wij er weer een andere klant blij mee kunnen maken, kortom, het artikel moet verkoopbaar blijven. Voldoet uw retour niet aan bovengenoemde verwachtingen dan behouden wij ons het recht voor om de waardevermindering van het artikel in te houden op uw aankoopbedrag.

 • Retourneren is niet mogelijk op levende producten zoals tuinplanten of kamerplanten.

Retourneren werkt als volgt:

 • Geef op het meegeleverde retourdocument aan welke artikelen u wilt retourneren en het aantal dat u wilt retourneren. Geen retourformulier meegeleverd gekregen?
 • Retourneren via de post: Voeg het retourdocument toe aan uw retourzending en bied deze zo snel als mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst aan bij een willekeurige pakketdienst. Vergeet niet het bewijs van uw retourzending, dat u ontvangt van de pakketdienst, te bewaren, hierop staat de track and trace code van de zending zodat u kunt zien wanneer de goederen bij ons zijn aangekomen. De retourkosten van de zending worden niet door ons vergoed.
 • Retourneren in het tuincentrum: Gratis retourneren door het pakket af te geven bij de informatiebalie in ons tuincentrum is ook mogelijk. De collega's van de informatiebalie zullen uw pakket in ontvangst nemen en afgeven aan onze retour afdeling welke uw retour verder af zullen handelen, u krijgt in het tuincentrum daarom nog geen geld terug.
 • Het geld van de door u geretourneerde artikelen zullen wij na ontvangst van de artikelen binnen vijf werkdagen terugstorten via dezelfde betaalmethode als waar u de bestelling mee heeft voldaan.
 • Indien op het product gebruikssporen zitten, zullen wij hiervoor een gebruikers toeslag berekenen.

Retouradres:
Tuincentrum Bull
Van Heemstraweg 82
6641 AG Beuningen

Retourvoorwaarden
Na ontvangst van de artikelen heeft u 14 dagen de tijd om uw artikelen te retourneren. Wij verzoeken u de producten, onbeschadigd en in originele verpakking bij ons aan te leveren. Daarnaast verwachten wij dat u de artikelen zo behandelt dat wij er weer een andere klant een plezier mee kunnen doen. Waren de artikelen beschadigd of defect voordat u ze in ontvangst heeft genomen? Neem dat contact met ons op.

Ruilen van online bestelde artikelen is helaas niet mogelijk zonder een nieuwe bestelling te plaatsen. Als u andere artikelen wenst dan u besteld heeft dan zult u hiervoor een nieuwe bestelling moeten plaatsen. De reeds geleverde artikelen kunt u via onderstaande procedure aan ons retourneren. Het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen zullen wij (maximaal) binnen 5 werkdagen na ontvangst van het pakket terugstorten via dezelfde betaalwijze als die u heeft gebruikt om de betaling mee te voldoen. 

Retourneren werkt als volgt:

 1. Geef op het meegeleverde retourdocument aan welke artikelen u wilt retourneren en het aantal dat u wilt retourneren. Geen retourformulier meegeleverd gekregen? Neem dan contact met ons op.
 2. Voeg het document toe aan uw retourzending en biedt deze zo snel als mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst aan bij een willekeurige pakketdienst. Vergeet niet het bewijs van uw retourzending, dat u ontvangt van de pakketdienst, te bewaren! Hierop staat de track and trace code van de zending zodat u kunt zien wanneer de goederen bij ons zijn aangekomen. De retourkosten worden niet vergoed door Tuincentrumbull.nl .
 3. Het geld van de door u geretourneerde artikelen zullen wij na ontvangst van de artikelen binnen vijf werkdagen terugstorten via dezelfde betaalmethode als waar u de bestelling mee heeft voldaan. 

Retouradres:
Tuincentrum Bull
Van Heemstraweg 82
6641 AG Beuningen

Retourvoorwaarden
Na ontvangst van de artikelen heeft u 14 dagen de tijd om uw artikelen te retourneren. Wij verzoeken u de producten, onbeschadigd en in originele verpakking bij ons aan te leveren. Daarnaast verwachten wij dat u de artikelen zo behandelt dat wij er weer een andere klant een plezier mee kunnen doen. Waren de artikelen beschadigd of defect voordat u ze in ontvangst heeft genomen? Neem dan even contact met ons op.

Bestelling ontvangen die niet voor jou bestemd is? Ontbreken er artikelen? Verkeerde artikelen geleverd gekregen, of zijn ze beschadigd? Dat is niet onze bedoeling, excuses voor het ongemak! Wij verzoeken je om contact met ons op te nemen zodat wij dit snel voor je kunnen oplossen.