• deskundig personeel
  • kwaliteit
  • 10.000 m2 tuincentrum


 

Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Bloempotten binnen Beuningen

Bloempotten voor binnen in alle soorten, maten, trendy kleuren, materialen en patronen! Bij Tuincentrum Bull vindt u een groot assortiment bloempotten voor uw kamerplanten. Kamerplanten zorgen voor een gezellige en gezonde leefomgeving en de pot kunt u mooi combineren bij de rest van uw interieur. Bekijk het assortiment bloempotten voor binnen online en bestel gemakkelijk vanuit uw luie stoel in Beuningen!

Bloempotten voor grote kamerplanten

Op zoek naar een bloempot of plantenbak voor een grote kamerplant? De kunststof potten van bijvoorbeeld Elho zijn van lichtgewicht en gemakkelijk te verschuiven. Toch liever een keramiek bloempot? In ons tuincentrum vindt u bloempotten voor binnen in diverse materialen. Voor de zwaardere potten adviseren wij ook een plantenroller. Zo kan u de plantenbak gemakkelijk verschuiven. En over gemak gesproken? Bent u al bekend met de automatische watergeefsystemen? Handig als u niet zulke groene vingers heeft of op vakantie gaat!

Plantenpotjes voor mini plantjes

Cactussen en vetplanten zijn al langere tijd populair. Ze zijn niet alleen stoer qua uiterlijk, maar hebben ook weinig water nodig. Dat is makkelijk! Een nieuwe trend zijn de mini plantjes in mini potjes in leuke trendy kleuren. Elho biedt onder andere een leuke collectie mini plantenpotjes. Leuk voor op de salontafel of op een kastje. Ook leuk als cadeau!

Service kamerplanten

Heeft u zelf al een mooie bloempot binnen staan, maar geen planten meer voor erin? Neem uw eigen bloempot gerust mee naar het tuincentrum en zoek een bijpassende kamerplant. Wij potten hem graag voor u in, zodat u weer met een frisse, kant en klare pot-plant-combinatie terug naar Beuningen gaat. Uiteraard kunt u ook een mooie bloempot in ons tuincentrum uitzoeken met een bijpassende plant.

Wilt u een plant met weinig onderhoud of juist een plant die de lucht zuivert (Air so Pure planten). Wilt u een plant op een plek waar niet heel veel zonlicht komt of juist een plant op de vensterbank die heel veel zon vangt? Vraag ons om advies welke planten de functies hebben die u zoekt of op welke plek ze het mooiste bloeien.

Bloempotten voor binnen Beuningen

Bloempotten voor binnen kopen? Kom voor het meest uitgebreide assortiment in uw regio naar Tuincentrum Bull. Wij zijn gevestigd aan de Van Heemstraweg 82 in Beuningen. Met een compleet assortiment bloempotten voor binnen zal er zeker een mooie pot voor u bij zitten. Bekijk het assortiment potterie online of kom langs in onze winkel. 

Bekijk onze openingstijden of plan uw route! 

Gemakkelijk mee bestellen