Vandaag geopend van 12:00 t/m 17:00

Tuincentrum Bull in Beuningen

Wilt u graag een tuincentrum bezoeken? Kom langs bij Tuincentrum Bull. Wij staan voor u klaar met deskundig personeel in onze winkel van ruim 10.000 m2. De wensen van de klanten en de kwaliteit van ons aanbod staan bij ons voorop. Heerlijk zorgeloos rondlopen in ons tuincentrum met volop tuinplanten, bomen, kamerplanten en de mooiste potterie!

Routebeschrijving

Tuincentrum Bull ligt op 5-30 minuten afstand rijden van de volgende plaatsen:

Onze groene belofte aan u

Bij Tuincentrum Bull geloven we in de kracht van lokaal. Ons team van gepassioneerde groenexperts kent de ins en outs van het tuinieren in Beuningen. Wij zijn uw toegewijde partners in het creëren en onderhouden van een prachtige tuin die bloeit in elk seizoen.

Wat maakt ons uniek?

  • Lokaal aangepast assortiment: Onze plantselectie is nauwkeurig samengesteld op basis van de lokale klimaat- en bodemomstandigheden. Van winterharde vaste planten tot exotische schoonheden, wij hebben iets voor elke tuinier.

  • Groen advies op maat: Ons vriendelijke team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van uw tuinreis. Van het kiezen van de juiste planten tot het oplossen van tuinuitdagingen, wij zijn er voor u.

  • Groene evenementen en workshops: Leer, deel en groei tijdens onze interactieve workshops en evenementen. Van beginners tot ervaren tuiniers, iedereen is welkom om zijn kennis te vergroten.

Ons groen aanbod in vogelvlucht:

  • Bloemenpracht: Kies uit een scala van kleurrijke bloemen om uw tuin tot leven te brengen.
  • Planten voor binnen en buiten: Ontdek onze uitgebreide collectie kamerplanten en tuinplanten voor elke ruimte.
  • Tuingereedschap en accessoires: Van schoppen tot decoratieve potten, wij hebben alles voor een goed uitgeruste tuin.
  • Seizoensgebonden speciale vondsten: Vind unieke decoraties en planten voor elk seizoen.

Bezoek Tuincentrum Bull

Shoppen bij Tuincentrum Bull? Plan direct uw bezoek! Voor telefonische vragen over ons assortiment kunt u ons bereiken tussen 09:30 en 12:00 en daarna van 15:00 tot 18:00 op telefoonnummer 024-677 21 93. Tussen 12:00 en 15:00 zijn wij telefonisch niet bereikbaar en gebruiken wij deze tijd om u in ons tuincentrum persoonlijk te woord te staan. Graag tot ziens! 

Routebeschrijving