• deskundig personeel
  • kwaliteit
  • 10.000 m2 tuincentrum

 

Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Dierenwinkel Beuningen

Op zoek naar een dierenspeciaalzaak Beuningen? Bij tuincentrum Bull vindt u een complete dierenafdeling met alles voor uw honden, katten, vogels, vissen en knaagdieren. Met het oog op de beste zorg voor uw huisdier verkopen wij diverse A-merken waaronder Royal Canin, LIEF!, Eukanuba, Whiskas, Fokker en meer. Daarnaast beschikken wij over een showroom van ruim 10.000 m2 vol inspiratie, service en kwaliteit. Laat u daarom ook inspireren door ons ruime aanbod in de dierenwinkel of kom langs voor een mooie pot-plant combinatie!  

Assortiment dierenspeciaalzaak Beuningen

Bij onze dierenwinkel Beuningen kunt u terecht voor onder andere:

  • Voeding voor uw huisdieren
  • De beste verzorgingsproducten voor uw dieren
  • Manden, kooien, krabpalen en speelgoed voor uw huisdier
  • Deskundig advies

Ieder merk heeft zijn eigen specialiteiten. Zo biedt Royal Canin voeding voor diverse rassen honden en katten, maar ook voor een bepaald dieet. Denk hierbij aan voeding voor honden met een slechte vacht, gewrichtspijn en een slechte spijsvertering. Andere merken bieden puur biologisch hondenvoer en weer andere merken hebben een groot assortiment in smaken. Laat u adviseren door onze dierenspecialist. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken. 

Korting in dierenwinkel Beuningen

Komt u regelmatig shoppen in ons tuincentrum of op de dierenafdeling? Kies dan voor een klantenkaart. Met onze klantenkaart spaart u niet alleen voor korting, uw kassabonnetjes worden automatisch voor u bewaard en u kunt altijd uw puntensaldo inzien. U blijft automatisch op de hoogte via onze nieuwsbrief met speciale klantenkaartacties voor extra kortingen en andere leuke acties. U kunt een klantenkaart aanvragen via onze website of in tuincentrum Bull. 

Bezoek onze dierenwinkel Beuningen

Ons deskundig personeel staat voor u klaar in onze dierenspeciaalzaak Beuningen. Onze medewerkers geven u graag goed advies over de verschillende merken en producten uit ons assortiment. Cadeautip! Koop eens een lekkere snack of speelgoed voor de hond, kat of vogel van uw vriend of vriendin! Een klein, lief, persoonlijk cadeau wordt altijd gewaardeerd.  Kom langs in onze dierenwinkel Beuningen en kies voor de beste zorg voor uw huisdier(en).   

U vindt ook producten online op onze website. Bekijk de producten online of kom langs in de winkel voor het complete assortiment en een goed advies. 

Bezoek de webshop