• deskundig personeel
  • kwaliteit
  • 10.000 m2 tuincentrum

 

Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Dierenwinkel Nijmegen

Dierenwinkel Nijmegen | Altijd de beste zorg voor uw huisdier

Kom gezellig langs in onze complete dierenwinkel! U vindt hier alles wat u nodig heeft voor de beste zorg van uw hond, kat, konijn, cavia (of andere knaagdieren), maar ook voor uw vogels en vissen. Onze dierenspecialisten adviseren u graag over de juiste voeding, verzorging en speelgoed en maken het een ware dierenspeciaalzaak.

Een dierenwinkel met een compleet assortiment

In ons tuincentrum in de buurt van Nijmegen vindt u een complete dierenafdeling met alles voor uw huisdier:

  • Honden: van hondenmanden en hondenvoer in alle merken, soorten en maten tot hondenriemen en het leukste puppy speelgoed. Van drinkbakken tot scherp geprijsde Dentastix en meer!
  • Katten: van krabpalen tot kattenbakken en kattenbakvulling en van kattenvoer (droogvoer en blikjes kattenvoer) tot katten speelgoed en verzorgingsproducten van o.a. Felix, Whiskas en Royal Canin.
  • Knaagdieren: de beestjes zelf verkopen we niet, maar wel alles wat u nodig heeft voor uw knaagdieren. U kunt bij ons een konijnenhok kopen, hooi, stro, drinkflesjes én meer!
  • Vogels: Op de dierenafdeling vindt u alles wat u nodig heeft voor uw vogels als huisdier. Denk aan parkieten en papagaaien. In de rest van het tuincentrum vindt u alles voor de vogels buiten: leuke vogelhuisjes, nestkastjes, vetbollen én planten die vogels trekken voor heel veel gezelligheid in de tuin.
  • Vissen: Aquarium kopen? Dat kan bij Bull! Van aquaria tot vissen, waterplanten, leuke beeldjes voor in het aquarium en alles wat u nodig heeft om het aquarium schoon te houden. Ook vindt u in ons tuincentrum een complete vijverafdeling met alles voor de vissen buiten in uw vijver.

Tip: Heeft uw moeder, vriend of vriendin een hond? Neem eens een lekkere hondensnack mee als u op visite gaat. Een klein, maar persoonlijk gebaar wat een glimlach op ieders gezicht tovert!

Dierenwinkel Nijmegen bezoeken

Kom langs in onze complete dierenwinkel nabij Nijmegen. Wij zijn gevestigd aan de Van Heemstraweg 82 in Beuningen. Bekijk de routebeschrijving en onze openingstijden. Wij zien u graag in onze winkel voor inspiratie, gezelligheid en een goed advies! 

Haalt u vaker uw dierenartikelen bij Tuincentrum Bull? Vraag dan nu een klantenkaart aan! U spaart automatisch voor korting en wordt op de hoogte gehouden van leuke acties op de dierenafdeling. >> Klantenkaart aanvragen.

Bezoek de webshop