• deskundig personeel
  • kwaliteit
  • 10.000 m2 tuincentrum

Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Tuincentrum Nijmegen

Op zoek naar een tuincentrum in Nijmegen? Wij verwelkomen u graag bij Tuincentrum Bull met ruim 10.000 m2 inspiratie, kwaliteit en voor ieder wat wils. Vanaf nu heeft u alles onder een dak: een tuincentrum, een tuinmeubelspecialist, een dierenspeciaalzaak en een vijverspecialist. U vindt het allemaal bij Tuincentrum Bull in Beuningen. Bekijk het assortiment online op onze website of kom langs voor beleving, inspiratie én een goed advies! Onze specialisten staan klaar om uw vragen te beantwoorden. 

Assortiment tuincentrum

Een groot tuincentrum op slechts 10 minuten rijden vanaf Nijmegen. Ons deskundig personeel staat voor u klaar. Bij ons kunt u rekenen op kwaliteit en veel mooie producten voor binnen en buiten. Kom snel langs bij ons tuincentrum in Nijmegen om het zelf te beleven! Wij beschikken over een ruim assortiment, waaronder:

Tip: Neem gerust uw eigen bloempot mee van huis, zoek een mooie plant uit in onze winkel, dan potten wij hem netjes voor u op! 

Wilt u ook profiteren van korting? Vraag dan een klantenkaart aan van tuincentrum Bull. Met onze klantenkaart spaart u niet alleen voor korting, uw kassabonnetjes worden automatisch voor u bewaard en u kunt altijd uw puntensaldo inzien. U blijft automatisch op de hoogte via onze nieuwsbrief met speciale klantenkaartacties voor extra kortingen en andere leuke acties. U kunt een klantenkaart aanvragen via onze website of in het tuincentrum. 

Tuincentrum bezoeken

In ons tuincentrum vindt u ook een complete afdeling met tuinmeubelen. Bekijk de laatste tuinmeubel trends en doe inspiratie op voor een gezellige, sfeervolle tuin. Bij het zien van al dat moois krijgt u meteen weer zin in de zomer: languit op heerlijke ligbedden, buiten eten aan een luxe tuintafel met bijpassende tuinstoelen én lange avonden op uw nieuwe loungeset. Ons deskundige personeel staat voor u klaar om alle vragen te beantwoorden. Graag tot snel bij Tuincentrum Bull nabij Nijmegen