• deskundig personeel
  • kwaliteit
  • 10.000 m2 tuincentrum

Vandaag zijn wij helaas gesloten

Tuincentrum Wijchen

Op zoek naar een tuincentrum Wijchen? Wij verwelkomen u graag bij Tuincentrum Bull, tuincentrum Beuningen, met ruim 10.000 m2 inspiratie, kwaliteit en voor ieder wat wils. Vanaf nu heeft u alles onder een dak: een tuincentrum, een tuinmeubelspecialist, een dierenspeciaalzaak én een vijverspecialist. U vindt het allemaal bij Tuincentrum Bull, tuincentrum Beuningen. Bekijk het assortiment online op onze website of kom langs voor beleving, inspiratie én een goed advies! Onze specialisten staan klaar om uw vragen te beantwoorden. 

Assortiment tuincentrum Beuningen

Een groot tuin centrum op slechts 10 minuten rijden vanaf Wijchen. Ons deskundig personeel staat voor u klaar. Bij ons kunt u rekenen op kwaliteit en veel mooie producten voor binnen en buiten. Kom snel langs bij onze tuincentrum Wijchen om het zelf te beleven! Wij beschikken over een ruim assortiment, waaronder:

Tip: Neem gerust uw eigen bloempot mee van huis, zoek een mooie plant uit in ons Tuincentrum Bull Wijchen, dan potten wij hem netjes voor u op! 

Wilt u ook profiteren van korting? Vraag dan een klantenkaart aan van tuincentrum Bull. Met onze klantenkaart spaart u niet alleen voor korting, uw kassabonnetjes worden automatisch voor u bewaard en u kunt altijd uw puntensaldo inzien. U blijft automatisch op de hoogte via onze nieuwsbrief met speciale klantenkaartacties voor extra kortingen en andere leuke acties. U kunt een klantenkaart aanvragen via onze website of in het tuincentrum. Bij ons regionaal Tuincentrum Wijchen bent u op 10 minuten afstand van de beste aanbiedingen en kortingen. Bestel met uw klantenkaart ook online. Bij Tuincentrum Bull leveren wij ook online de beste aanbiedingen én als regionaal Wijchen tuincentrum bezorgen wij persoonlijk bij u thuis.

Wijchen tuincentrum bezoeken?

In ons tuin centrum vindt u ook een complete afdeling met tuinmeubelen. Bekijk de laatste tuinmeubel trends in onze tuincentrum en doe inspiratie op voor een gezellige, sfeervolle tuin. Bij het zien van al dat moois krijgt u meteen weer zin in de zomer: languit op heerlijke ligbedden, buiten eten aan een luxe tuintafel met bijpassende tuinstoelen én lange avonden op uw nieuwe loungeset. Ons deskundige personeel staat voor u klaar om alle vragen te beantwoorden.

Ons tuincentrum is als regionaal Tuincentrum Wijchen op 10 minuten afstand van Wijchen. Kom dus langs bij Tuincentrum Bull en bezoek het mooiste Tuincentrum Wijchen met ruim 10.000 m2 inspiratie, kwaliteit en voor ieder wat wils. Je bezoekt ons Tuincentrum Wijchen door te klikken op de onderstaande routebeschrijving. Wij verwelkomen je graag in ons Wijchen Tuincentrum en zien je graag bij Tuincentrum Bull. Bekijk hier onze openingstijden.

Route naar Tuincentrum Wijchen