• deskundig personeel
  • kwaliteit
  • 10.000 m2 tuincentrum

Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Tuincentrum Wijchen

Wilt u graag een tuincentrum in Wijchen bezoeken? Kom langs bij Tuincentrum Bull. Wij staan voor u klaar met deskundig personeel in onze winkel van ruim 10.000 m2. De wensen van de klanten en de kwaliteit van ons aanbod staan bij ons voorop. Heerlijk zorgeloos rondlopen in ons tuincentrum nabij Wijchen met volop tuinplanten, bomen, kamerplanten en de mooiste potterie!

Waarom tuincentrum Wijchen?

Er zijn verschillende redenen om voor Tuincentrum Bull te kiezen. Wij beschikken over een ruim assortiment aan producten van goede kwaliteit en onze service is uitstekend:

  • Wij bieden voor ieder wat wils in ons tuincentrum van ruim 10.000 m2.
  • Wij zijn uw tuincentrum, tuinspecialist, dierenwinkel (voeding en verzorgingsproducten) en vijverspecialist in één.
  • Leuke cadeaus voor uzelf en anderen, voor diverse gelegenheden.

Komt u uit regio Wijchen? Dan is een bezoek aan Tuincentrum Bull in Beuningen meer dan de moeite waard om te bezoeken. Laat u inspireren én adviseren!

Assortiment tuincentrum

Bent u op zoek naar een speciale plant, tuinmeubels, dierenvoeding of iets voor uw vijver? Ons deskundige personeel staat voor u klaar om met u mee te denken en alle vragen te beantwoorden. Bezoekt u daarom vandaag nog ons tuincentrum op slechts 10 minuten afstand van Wijchen. Het ruime aanbod zal u verrassen en u gaat zonder vragen de deur uit! Meer over: 

Bezoekt u regelmatig ons tuincentrum bij Wijchen? Kies dan voor een klantenkaart. Met onze klantenkaart spaart u niet alleen voor korting, uw kassabonnetjes worden automatisch voor u bewaard en u kunt altijd uw puntensaldo inzien. U blijft automatisch op de hoogte via onze nieuwsbrief met speciale klantenkaartacties voor extra kortingen en andere leuke acties. U kunt een klantenkaart aanvragen via onze website of in het tuincentrum. 

Plan uw bezoek naar het tuincentrum

Shoppen bij Tuincentrum Bull? Plan uw bezoek! Bekijk onze openingstijden en contactgegevens en bekijk de complete routebeschrijving. Graag tot ziens!