• deskundig personeel
  • kwaliteit
  • 10.000 m2 tuincentrum

Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Tuinmeubelen Beuningen

Zoekt u tuinmeubelen in Beuningen? In ons tuincentrum vindt u een complete afdeling vol tuinmeubelen: loungesets, tuintafels, tuinstoelen, ligbedden, 2zits bankjes, bistrosets, een lattebank en alles wat u daarbij nodig heeft: tuinmeubelhoezen, parasols, voetenbankjes en meer! Kom langs in ons tuincentrum in Beuningen en bekijk én probeer al onze tuinmeubelsets.

Soorten tuinmeubelen

Weet u al exact wat voor soort tuinmeubelen u zoekt? Bel ons gerust of wij het op voorraad hebben via: 024-677 21 93. De tuinmeubels bij tuincentrum Bull in Beuningen worden grotendeels onderverdeeld in de volgende materialen:

Vlechtwerk (wicker) tuinmeubelen

Veel loungesets, eetstoelen en hockers zijn gemaakt van het sterke vlechtwerk. Vlechtwerk tuinmeubelen staan warm, gezellig en landelijk en zitten vaak heerlijk omdat je gemakkelijk de bochten kan maken. Aangevuld met lekkere tuinkussens leidt tot een ultiem zitcomfort. Een mooie zweefparasol erbij en uw zomer kan niet meer stuk. 

Houten tuinmeubelen

Met name tuintafels en tuinbanken zijn in hout verkrijgbaar. Kiest u voor een eettafel van teak hout dan heeft u een tuintafel van kwaliteit die levenslang mooi blijft! Acacia hout is ook een goede kwaliteit, maar minder goed bestemd tegen alle weersomstandigheden.

Aluminium tuinmeubelen

In veel loungesets, eettafels en stoelen wordt aluminium gebruikt. Bij tuinstoelen en ligbedden is vaak het onderstel in zijn geheel van aluminium: stoer en praktisch. Bekijk de aluminium tuinmeubels in onze tuinwinkel. Tuincentrum Bull is uw tuinmeubelspecialist! 

Tuintafels, tuinstoelen en kussens

De tuintafels in ons tuincentrum zijn onder te verdelen in eettafels voor in de tuin, bijzettafels en picknicktafels. Kom langs in ons tuincentrum voor een mooie Teak houten eettafel of een aluminium eettafel. Wij kunnen direct uit voorraad leveren. Leuke stoelen voor bij uw eettafel? Kies voor de trendy kuipstoelen of voor lekker zittende klapstoelen. Wilt u de stoelen in de winter aan de kant zetten? Kies dan voor stapelbare stoelen, dat scheelt enorm in ruimte! Voor alle stoelen en loungesets (en ligbedden) bieden wij bijpassende tuinkussens.

Tuinmeubelen kopen Beuningen

Tuincentrum Bull is gevestigd in Beuningen. Met een compleet assortiment tuinmeubels voor in uw tuin zit er altijd een tuinset bij die bij u past. Kom langs en probeer ze uit! 

Bekijk onze openingstijden of plan uw route!