• deskundig personeel
  • kwaliteit
  • 10.000 m2 tuincentrum

 

Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Vijverwinkel Nijmegen

Een vijverwinkel nabij Nijmegen met alles wat u nodig heeft voor een gezonde en heldere vijver! Tuincentrum Bull heeft een zeer uitgebreide vijverafdeling, een vijverwinkel van formaat! Veel van onze vijverartikelen vindt u op onze website. Bekijk het assortiment online of kom langs in onze winkel. Onze vijverspecialisten voorzien u graag van een goed advies.

>> Naar de webshop!

Merken in onze vijverwinkel

In onze vijverwinkel vindt u alles voor uw vijver van merken als Colombo, Ubbink, Velda en VT-Vijvertechniek. Colombo voor uw vijver biedt producten voor het onderhoud van uw vijver. Met 35 jaar ervaring leveren zij professionele producten. Of u nu een zwemvijver of een visvijver heeft, Ubbink levert o.a. leuke nep eenden en vogels die uw vijver gezellig aankleden. Van het A-merk Velda biedt tuincentrum Bull allerlei vijver benodigdheden.

            

Vijverpomp kopen

Voor vijverpompen en vijverfilters kunt u terecht bij Tuincentrum Bull. Bekijk het assortiment vijverpompen online en laat de vijverpomp bezorgen bij u in omgeving Nijmegen of kom langs in onze winkel voor een passend advies. In onze webshop vindt u niet alleen een pomp voor uw vijver, maar ook een ruim assortiment vijverfilters. De combinatie van deze producten staat garant voor een schone en gezonde vijver.

Vijverfolie online

Vijverfolie nodig? Voor het aanleggen van een folie vijver kunt u kiezen uit verschillende soorten vijverfolie. De meest gebruikte en meest geschikte vijverfolie is EPDM vijverfolie en PVC vijverfolie. Bel voor advies of kom langs in onze vijverwinkel voor een goed advies.  

Vijverwater testen

Wilt u uw vijverwater laten testen? Neem een potje water mee naar het tuincentrum en wij helpen u graag verder. Wij testen het water en geven u advies aan de hand van de resultaten, zodat u weer kunt werken aan een gezonde en heldere vijver.

Bezoek onze vijverwinkel bij Nijmegen

Bezoek de vijverspecialist bij u uit de regio! Tuincentrum Bull is gevestigd aan de Van Heemstraweg 82 in Beuningen op slechts 10 minuten afstand van Nijmegen. Een bezoek aan onze vijverwinkel is zeker de moeite waard! Koopt u vaker vijver artikelen? Vergeet niet te vragen naar onze klantenkaart. U spaart dan direct voor korting, leuke acties en aanbiedingen. 

>> Klantenkaart aanvragen

Route naar Vijverwinkel Nijmegen