Vandaag geopend van 12:00 t/m 17:00

Fruitbomen kopen Beuningen

Bij Tuincentrum Bull in Beuningen kunt u fruitbomen kopen! Een enorm assortiment bomen en planten waar u straks lekkere vruchten vanaf kunt halen. Het kweken van eigen fruit is niet alleen leuk (ook voor kinderen), het is ook lekker, gezond én leerzaam! Genoeg redenen voor fruit in de tuin. In ons tuincentrum vindt u allerlei soorten appelbomen en perenbomen, maar ook voor een kiwiplant, citroenboom, frambozenplant of bramenplant kunt u bij ons terecht. Bekijk ook eens ons assortiment groentezaden.

Soorten fruitbomen in Beuningen

Er bestaan oneindig veel fruitbomen en fruit planten per fruitsoort. Wilt u een frambozenplant in uw tuin, dan heeft u nog de keuze uit diverse groottes en soorten. Een greep uit ons assortiment:

Grootfruit:

  • Appelbomen
  • Perenbomen

Kleinfruit:

  • Frambozen en bramen
  • Bessen (zwarte bessen / aalbessen / kruisbessen enz)
  • Aardbeienplant

Steenfruit:

  • Pruimenbomen
  • Kersenbomen
  • Perzikbomen en Nectarinebomen

Deze bomen en planten kunt u voorgekweekt in ons tuincentrum in Beuningen kopen. Een eigen moestuin? Bekijk online in onze webshop ook onze groentezaden of kruidenplantjes. Dan kunt u echt zaaien en kweken vanaf het beginproces.

De bloei van fruitbomen

Wilt u een fruitboom kopen? Vraag ons om advies!

Fruitbomen planten: Niet alleen de plek in de tuin is belangrijk, maar vaak moet de boom ook worden ondersteund of bijvoorbeeld tegen een schutting staan.
Fruitbomen snoeien: Door de boom te snoeien kunt u de boom een gewenste vorm geven. Bij fruitbomen wordt zomer- en wintersnoei toegepast.
Bestuiving: In het voorjaar start de bloesem. Afhankelijk van het soort fruitboom komt zowel zelfbestuiving en kruisbestuiving voor.
Oogsten: De vruchten groeien aan de boom, enkele vruchten zijn wellicht al afgevallen maar de meeste hangen nog in de boom en kunnen vers geplukt worden. Eet smakelijk!

Vragen over ons assortiment? Bel 024-677 21 93 of neem contact op via onze contactformulier.

Fruitbomen kopen in Beuningen

Heeft u een favoriete fruitsoort en wilt u deze graag in uw tuin, zodat u ieder jaar kunt smullen van uw eigen fruit? Kom lang bij Tuincentrum Bull in Beuningen om een fruitboom te kopen. Wij geven u graag advies over de verschillende formaten, het onderhoud en meer achtergrondinformatie over de soorten fruit. Bekijk de openingstijden en plan uw route.