• deskundig personeel
 • kwaliteit
 • 10.000 m2 tuincentrum

 

Vandaag geopend van 12:00 t/m 17:00

Grote kamerplanten Wijchen

Grote kamerplanten maken sfeer in uw kamer. Het staat niet alleen heel sfeervol, gezellig en speels, het is ook nog eens gezond! Komt u uit de omgeving van Wijchen en houdt u van kamerplanten? Dan is een bezoek aan ons tuincentrum zeker de moeite waard! Tuincentrum Bull is specialist in kamerplanten en adviseert u graag. Bekijk ook ons uitgebreide assortiment bloempotten voor binnen.

Top 10 grote kamerplanten

Ons tuincentrum nabij Wijchen staat vol prachtige grote kamerplanten. Wij hebben zelf een top 10 populaire kamerplanten voor u samengesteld: 

 1. Lepelplant | Spathiphyllum (*luchtzuiverend)
 2. Kentia palm | Howea Forsteriana (*gemakkelijk in onderhoud)
 3. Ficus (*luchtzuiverend)
 4. Vingerplant | Fatsia Japonica (*ook voor in de tuin)
 5. Vingerboom | Schefflera (*typerend blad)
 6. Yucca (*stoere plant)
 7. Philodendron  (*veel soorten)
 8. Polyscias (*mooi en gemakkelijk)
 9. Olifantsoor | Alocasia (*groot blad)
 10. Croton | Codiaeum (*kleuren blad)

Grote kamerplant kopen? De meeste van deze grote kamerplanten zijn altijd op voorraad in ons tuincentrum nabij Wijchen. Voor ons complete assortiment kamerplanten nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze winkel.  Voor vragen over onze planten kunt u bellen naar: 024-677 21 93.

Voor iedere plant hebben wij tips, bijpassende voeding en handige watergeefsystemen (ook voor als u op vakantie bent). 

Soorten kamerplanten

Kamerplanten zijn te verdelen in bloeiende kamerplanten en groene kamerplanten. Daarbij hebben we een ruim assortiment aan cactussen en vetplanten die gemakkelijk zijn in onderhoud en een ware trend zijn op het moment. Zeker de mini plantjes in mini potjes onder een leuke glazen stolp bijvoorbeeld zijn erg populair. Mini cactussen of mini roosjes met kleine mini potjes in verschillende kleuren en patronen. Bekijk ook eens de “Air so Pure” kamerplanten die zorgen voor een schone lucht in huis of bij u op kantoor! Kom langs, dan laten wij het u zien.

Wij hebben iedere maand ook een woonplant van de maand! Een kamerplant die de hele maand in het zonnetje wordt gezet en onder de aandacht wordt gebracht. Benieuwd naar de woonplant van deze maand? Bekijk het Nieuws! 

Service kamerplanten

Heeft u een mooie plant en een bijpassende pot gevonden (of uw eigen pot meegenomen naar het tuincentrum), dan planten wij de pot voor u op bij onze oppotbalie, zodat u met een kant-en-klare pot-plant-combinatie naar huis kan! Bezoek tuincentrum Bull nabij Wijchen: Openingstijden & Contact.

Planten zijn ook ontzettend leuk als cadeau! Persoonlijk en levendig!