Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Over ons

Tuincentrum Bull in Beuningen is iedere zondag open van 12:00 tot 17:00 uur.

Wij zijn graag buiten in de frisse lucht, bijvoorbeeld om te tuinieren. Wroeten in de aarde, bloemen planten, gras maaien enz. Maar we halen groen en gezelligheid ook graag naar binnen, het hoort allemaal bij een onze passie voor groen. Tuincentrum Bull in Beuningen heeft de producten en de kennis om uw huis en tuin aan te kleden, op te fleuren en te onderhouden.

   

Goede prijs-kwaliteitverhouding van ons tuincentrum

Tuincentrum Bull heeft een groot assortiment aan groenproducten voor in huis en in de tuin en de prachtigste interieur-artikelen; en dat allemaal voor een scherpe prijs en van uitstekende kwaliteit. Op zoek naar mooie planten of decoraties voor uw huis of tuin? Dan bent u hier aan het juiste adres. Laat u inspireren op onze interieur-afdeling en breng uw huis, terras of tuin in de sfeer waarvan u houdt. Na een bezoek aan Tuincentrum Bull kunt u direct aan de slag; u vindt alle benodigde producten en materialen bij Tuincentrum Bull. Natuurlijk kunt u bij ons ook tuinmeubelen kopen, om in de zomer optimaal te kunnen genieten van uw tuin of terras. En wie weet is er zelfs plek voor een mooi aangelegde vijver. 

Een kleine greep uit het aanbod van planten en bomen bij Tuincentrum Bull:

  • kamerplanten
  • tuinplanten
  • borderplanten
  • bomen

Bezoek onze webshop

Voor het complete assortiment en uitgebreid advies heten wij u niet alleen welkom in ons Tuincentrum in Beuningen maar ook in onze webshop helpen wij u graag. In ons tuincentrum bieden wij u graag een kopje koffie aan, die moet u in onze online winkel zelf zetten, verder krijgt u de service en de kwaliteit die u van ons gewend bent. Online winkelen doet u dus gemakkelijk in onze webshop. Ideaal om alvast inspiratie op te doen voor de inrichting van uw tuin of terras of om direct gemakkelijk en snel online bestellen.

Top advies en service

Onze medewerkers zijn allemaal echte vakmensen; medewerkers met kennis van zaken en liefde voor het vak, en dat merk je meteen. Met veel enthousiasme en kennis adviseren zij u graag bij het kiezen van de juiste producten voor uw huis en tuin. Natuurlijk bezorgen wij onze tuinproducten ook, doorgaans binnen enkele werkdagen, bij u thuis. Zo kunt u moeiteloos en zonder zorgen genieten van uw huis en tuin.

   

Shopping park de Heuve

Ligt op 5 minuten reistijd van Tuincentrum Bull. Op shopping park de Heuve vindt u o.a. FritsWolf Tuinmeubelen, Tuincentrum Overvecht, de Gamma, Topshelf, Sportsworld. Dus het is de moeite waard om 'n dagje naar Beuningen te komen en lekker te shoppen en te ontspannen en vindt u toch altijd waar u naar op zoek bent.

Lees meer over het assortiment in ons tuincentrum bij u in de regio: