Over ons

Koopzondag? Tuincentrum Bull in Beuningen is iedere zondag open van 12:00 tot 17:00 uur.

De zon schijnt, de bladeren zitten weer volop aan de bomen en de dagen worden langer en warmer; kortom de lente laat zich roeren en ook wij zijn klaar voor het zomerseizoen. Dat betekent dat we ook steeds meer buiten zijn in de frisse lucht, bijvoorbeeld om te tuinieren. Wroeten in de aarde, bloemen planten en gras zaaien; het hoort allemaal bij een mooie tuin. Tuincentrum Bull in Beuningen heeft alles om uw huis en tuin aan te kleden en op te fleuren.

Goede prijs-kwaliteitverhouding in ons tuincentrum

Tuincentrum Bull heeft een groot assortiment aan groenproducten voor in huis en in de tuin en de prachtigste interieur-artikelen; en dat allemaal voor een scherpe prijs en van uitstekende kwaliteit. Op zoek naar mooie planten of decoraties voor uw huis of tuin? Dan bent u hier aan het juiste adres. Laat u inspireren op onze interieur-afdeling en breng uw huis, terras of tuin in de sfeer waarvan u houdt. Na een bezoek aan Tuincentrum Bull kunt u direct aan de slag; u vindt alle benodigde producten en materialen bij Tuincentrum Bull. Natuurlijk kunt u bij ons ook tuinmeubelen kopen, om in de zomer optimaal te kunnen genieten van uw tuin of terras. En wie weet is er zelfs plek voor een mooi aangelegde vijver. 

Een kleine greep uit het aanbod van planten en bomen bij Tuincentrum Bull:

  • kamerplanten
  • tuinplanten
  • borderplanten
  • bomen

Bekijk ook eens onze aanbiedingen uit de advertentie.

Bezoek onze webshop

Binnenkort kunt u weer online winkelen in onze webshop. Ideaal om alvast inspiratie op te doen voor de inrichting van uw tuin of terras. Tevens kunt u hier gemakkelijk en snel online tuinmeubelen en tuin accessoires bestellen. Binnen 10 werkdagen heeft u uw bestelling in huis! Voor het complete assortiment en uitgebreid advies heten wij u graag welkom in ons Tuincentrum in Beuningen.

Top advies en service

Onze medewerkers zijn allemaal echte vakmensen; medewerkers met kennis van zaken en liefde voor het vak, en dat merk je meteen. Met veel enthousiasme en kennis adviseren zij u graag bij het kiezen van de juiste producten voor uw huis en tuin. Natuurlijk bezorgen wij onze tuinproducten ook, doorgaans binnen 4 werkdagen, bij u thuis. Zo kunt u moeiteloos en zonder zorgen genieten van uw vernieuwde tuin.

Shopping park de Heuve

Ligt op 5 minuter reistijd van Tuincentrum Bull. Op shopping park de Heuve vindt u o.a. FritsWolf Tuinmeubelen, Tuincentrum Overvecht, de Gamma, Topshelf, Sportsworld. Dus het is de moeite waard om 'n dagje naar Beuningen te komen en lekker te shoppen en te ontspannen en vindt u toch altijd waar u naar op zoek bent.