7 dagen per week open

  • deskundig personeel
  • kwaliteit
  • 10.000 m2 tuincentrum

Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Kerstboom kopen Wijchen

Wil je een kerstboom kopen in Wijchen? Bezoek dan Tuincentrum Bull in Beuningen (vlakbij Wijchen) voor de meest uitgebreide collectie in jouw regio, een goede service, goede kwaliteit en heel veel meer kerstartikelen! Tuincentrum Bull maakt van Kerst een feestje. 

Een echte kerstboom of een kunstkerstboom?

Die keuze is geheel aan jezelf! Beide opties hebben voor- en nadelen. Een echte kerstboom ruikt heerlijk, maar kan naalden verliezen. Een kunstkerstboom gaat jarenlang mee, maar juist het uitkiezen van een mooie boom is een leuk ritueel met Kerst. Bij Tuincentrum Bull helpen we je graag de juiste keuze te maken en door het uitgebreide assortiment kerstbomen, bieden we voor ieder wat wils. Ook als je geen ruimte hebt voor een kerstboom zijn er genoeg opties: denk aan een mini kerstboompje of een houten kerstboom voor aan de muur of in de vensterbank. 

Echte kerstbomen

In ons tuincentrum nabij Wijchen vind je een groot assortiment Nordmann kerstbomen van 1,25 meter hoog tot zo'n 3 meter hoogte. De kerstbomen zijn gezaagd zonder kluit en gemakkelijk rechtop te zetten met bijvoorbeeld de Easy Fix Kerstboomstandaard. De echte bomen ruiken heerlijk, verliezen weinig naalden en zijn prachtig in vorm. Nordmann staat bekend om zijn kwaliteit naalden en blijft lang mooi! Bekijk onze echte bomen ook online in onze webshop. 

Kunstkerstbomen 

De kunstkerstbomen zijn van het merk Triumph Tree en Black Box. Beide kerstboommerken bieden zeer goede kwaliteit. Bomen waar je jarenlang plezier van hebt met een garantie tot wel 5 jaar! Kunstkerstbomen worden vaak met verlichting verkocht, zodat je de boom gemakkelijk uit kunt vouwen en direct de versiering er in kan hangen. Een bijkomend voordeel is dat je de kerstverlichting niet uit elkaar hoeft te halen ieder jaar en dat de lichtjes mooi verspreid zijn. Ook heeft een kunstkerstboom geen last van uitvallende naalden, zijn ze tegenwoordig bijna niet meer van echt te onderscheiden en kies je zelf het gewenste model en de gewenste kleur boom. Kunstkerstbomen verkopen wij in ons tuincentrum nabij Wijchen wel tot 6 meter hoog! Bekijk onze kunstkerstbomen ook online in onze webshop. 

 

Kerstboom kopen Wijchen

Wil je een kerstboom of meerdere kerstbomen kopen en woon je in de omgeving van Wijchen dan nodigen we je van harte uit in onze winkel. Binnen vind je alle kunstkerstbomen, kerstverlichting voor binnen en buiten, kerstballen in alle kleuren en andere leuke kerstversiering en buiten kun je terecht voor onze echte kerstbomen. Kerstbomen voor je bedrijf of voor in een hoge hal? In ons tuincentrum in Beuningen (nabij Wijchen) verkopen wij kunstkerstbomen tot wel 6 meter hoog!