Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Kerstpakketten en kerstgeschenken uit Beuningen

Kerstpakketten bestellen voor uw bedrijf in regio Nijmegen

Bij tuincentrum bull kunt u ook in 2018 kerstpakketten bestellen. Veel kerstgeschenken geven de werknemers een fijn gevoel tijdens de kerst en laten vanuit de werkgever de waardering blijken met een mooi gebaar tijdens de kerstmis. Tuincentrum bull in Beuningen heeft al een paar kerstpakketten voor u samengesteld. Maar in overleg is het uiteraard ook mogelijk om zelf een kerstpakket samen te stellen en kies wat uw werknemers ontvangen. U kunt altijd bellen of mailen om deze pakketten te bestellen of samen te stellen. In regio Nijmegen, waar dorpen liggen als Lent, Beuningen, Weurt, Winssen, Ewijk, Wijchen, Bergharen, Druten, Deest, Afferden, Malden en Heumen zijn de kerstpakketten af te halen bij Tuincentrum Bull in Beuningen

Kerstgeschenk voor familie

De kerstpakketten zijn ook zeer geschikt voor je naaste familie of vrienden. Het zijn mooie samengestelde kerstpakketten waarmee u de kerstsfeer overbrengt. De mooiste kerstpakketten die u fijne kerstgedachten geven. U kunt de kerstpakketten in kleur thema's uitzoeken of samenstellen. 

kerstpakketten zelf samenstellen met: 

U kunt altijd bellen of mailen en vraag naar de mogelijkheden voor de kerstpakketten en kerstgeschenken die precies passen bij uw familie of bedrijf. 

Bezoek de webshop