Kerstshow

Kerst 2017

Als Sinterklaas en Zwartepiet het land verlaten 5 december. Dan staat de kerst voor de deur. De kerststal wordt opgezet. Sneeuw op de daken. Dan komen de kerstman met zijn kerstelven langs in het Tuincentrum. Vol verwachting klopt ons hart welke kerstgeschenken, kerstversiering, kerstverlichting en kerstdecoratie er dan in de winkel liggen.

De kerst het feest van familie en gezellig samenzijn. Een tijd dat je een kerstboom in huis haalt of een kerstboom buiten in de tuin poot. Wij hebben kerstversiering binnen en kerstversiering buiten de winkel. Je kunt de leukste kerstartikelen kopen voor jezelf of koop een kerstcadeau voor iemand anders. We hebben ook een ruim aanbod aan kerstgeschenken.

De kerst heeft een sfeervol effect voor het Tuincentrum. We hebben alles in huis zodat u Kerstverlichting ophangen kunt in de kerstboom. Kom kijken naar de leuke kerst accessoires, kerst ornamenten, kerststukjes en kerst rendieren. Mooie kerst wanddecoratie zoals een houten hertenkop of verlichting die buiten het huis kan hangen. Naast het merk van de nordmann kerstboom, hebben we ook merken van black box en triumph tree. We hebben veel dingen voor bij de kerstbomen denk daarbij aan:

  • houten kerstboom
  • Kerstboom verlichting
  • Kunststof kerstboom
  • mini kerstboom
  • kerstboom versiering
  • kerstboom met verlichting
  • kerstboom met sneeuw

De kerstbomen staan in onze winkel opgesteld zodat u een goed beeld krijgt welke bomen we allemaal in huis hebben. Ook onze medewerkers adviseren u graag voor een sfeervolle kerstboom of versiering. Het opbouwen van de kerstafdeling was een waar feestje, we hopen dat u net zoveel plezier aan de kerst zal beleven als wij dat doen. Daarnaast hebben we warme chocomel, koffie of thee die u kunt opdrinken in onze sfeervolle koffiehoek grenzend aan de kerstshow vol met kerstlampjes, kerstengelen, sfeerproducten en andere kerstbenodigdheden.

De kerstelf komt langs

De kerstman heeft een hulpje gestuurd naar Tuincentrum Bull om de kerst ook hier in goede banen te leiden. Voor de kinderen is er een kerstelf aanwezig. Kom ook stiekem in het kersthuisje kijken waar de kerstman slaapt. Onze kerstelf maakt met zijn balonnen de mooiste figuren om weg te geven aan de kinderen.

De kerstelf is er op:

  • 2 en 3 december, van 12:00 tot 17:00, op 2 december tot 15:30
  • 9 en 10 december, van 12:00 tot 17:00
  • 16 en 17 december, van 12:00 tot 17:00

Al met al bent u met kerst bij Tuincentrum Bull aan het juiste adres. Alles voor een heerlijke sfeervolle kerst met de leukste spullen om u huis in de kerstsfeer te brengen.