Vandaag geopend van 09:30 t/m 17:00

Kerstshow 2023

Vanaf oktober verandert een deel van het tuincentrum in een plek vol met kerst inspiratie. De tijd dat de kerstspullen van zolder gehaald worden, er sneeuw op de daken valt en de Kerstman met zijn kerstelven, rendieren en arrenslee langs het Tuincentrum komt. De winkelvloer wordt omgetoverd tot een magische plek vol met kerstgeschenken, kerstversiering, kerstverlichting en kerstdecoratie. De kerstshow van Tuincentrum Bull is aan de van Heemstraweg 82 in Beuningen. Kom langs en proef de kerstsfeer die onze huis stylisten voor u hebben samengesteld of kijk online naar het ruime kerstassortiment.

Kerstsfeer proeven bij Tuincentrum Bull

De kerst zorgt altijd voor veel sfeer in het tuincentrum. We hebben 80 procent van onze kerstartikelen online staan, voor een compleet beeld kunt u in het tuincentrum de producten zien en voelen in de verschillende thema ruimtes die de stylisten hebben samengesteld voor een echte kerstbeleving. Dit allemaal zodat u de Kerstverlichting en kerstversiering naar eigen smaak kunt uitzoeken voor uw kerstboom in de passende kleuren en materialen. Kom kijken naar de leuke kerst accessoires, kerst ornamenten, kerststukjes en kerst rendieren. Mooie kerst wanddecoratie zoals een houten hertenkop of kerstverlichting waarmee u de tuin sfeervol kunt versieren. Daarnaast kunt u ook bij tuincentrum Bull terecht voor echte en kunstkerstbomen; namelijk de echte nordmann kerstboom maar ook bieden we kunstkerstbomen van merken als Black Box en Triumph Tree aan op de winkelvloer en online.

Kerstbomen in allerlei verschillende materialen, in verschillende soorten en in verschillende hoogtes, namelijk:

  • Houten kerstboom
  • Kerstboom verlichting
  • Kunststof kerstboom
  • Mini kerstboom
  • Kerstboom versiering
  • Kerstboom met verlichting
  • Kerstboom met sneeuw

Kerstbomen volop verkrijgbaar in ons tuincentrum in Beuningen

De kerstbomen staan in onze winkel opgesteld zodat u een goed beeld krijgt van de bomen zodat u deze kunt aanraken. Ook onze medewerkers adviseren u graag voor een sfeervolle kerstboom of versiering. Het opbouwen van de kerstafdeling was een waar feestje, we hopen dat u net zoveel plezier aan de kerst zal beleven als wij dat doen. Daarnaast hebben we warme chocomel, koffie of thee die u kunt opdrinken in onze sfeervolle koffiehoek grenzend aan de kerstshow vol met kerstlampjes, kerstengelen, sfeerproducten en andere kerstbenodigdheden.

Verschillende thema's tijdens de kerstshow

De kerstshow loopt in het tuincentrum door verschillende ruimtes met ieder een eigen thema, kleur en stijl. Door de huisstylisten van tuincentrumbull opgedeeld en neergezet. Dit jaar is de show nog groter en het assortiment nog ruimer dan vorig jaar. De vloer staat vol met kerstdecoratie ideeën om u te inspireren.

Al met al bent u met kerst bij Tuincentrum Bull aan het juiste adres. Alles voor een heerlijke sfeervolle kerst met de leukste spullen om u huis in de kerstsfeer te brengen