Vandaag geopend van 12:00 t/m 17:00

Kerstverlichting Beuningen

Kerstverlichting bestellen bij tuincentrum bull Beuningen

Zoekt u kerstverlichting dan bent u bij tuincentrum bull in Beuningen aan het juiste adres. We bieden zowel op de winkelvloer als online kerstverlichting aan. Met kerstverlichting breng je de kerstsfeer in huis. De kerstlampjes komen in alle maten en soorten. Er is een ruim assortiment kerst verlichting waaruit je kunt kiezen en vergelijken. Verlicht de kerstboom of het huis om de feestdagen extra glans te geven. De kerstboom met lampen verlichten geven het huis een sfeervol kerst effect. In de koude wintermaanden, als de kerst voor de deur staat, zijn de te bestellen kerstverlichting populair binnen regio Nijmegen. Inwoners van Winssen, Ewijk, Weurt, Wijchen, Bergharen, Druten, Deest, Afferden, Malden en Heumen zoeken dan naar Kerstverlichting voor de kerstboom, kunstkerstboom, voor bij de kerstversiering of voor verlichting voor buiten het huis.

kerst verlichting

Led kerstverlichting kopen

In de winkel ziet u goed hoe de kerstverlichting er uitziet. Op de winkel vloer en langs het plafond hangen de lampjes. Er staan allerlei figuren kerstverlichting zoals een rendier verlichte vorm, een verlichte kerstster of een verlichte boom die zeer mooi staat in iedere kamer. 

Naast verlichting voor de kerstboom ook kerstversiering

Naast de kerstverlichting is er ook kerstversiering. Het huis versieren om een leuke kerstsfeer te creëren. Voor dat mooie gevoel heeft ons tuincentrum een ruim assortiment. De decoratie brengt de kerstsfeer over op iedereen. De feestdagen zijn een mooie tijd waarin je met familie of met vrienden het huis en de kerstboom versierd met allerlei sfeerproducten. Op de winkelvloer kunt u het ruime aanbod aan kerstverlichting ook bekijken. Ons tuincentrum in Beuningen is makkelijk bereikbaar en heeft ruime parkeergelegenheid. In de wintermaanden is er ook een Kerstshow bij tuincentrum bull kom dan sfeer proeven en laat je inspireren voor de kerst.

kerst versiering

Hoe kleed ik mijn kerstboom aan?

Hoogte

Boom

Aantal lampjes

Lengte snoer

Kerst Ballen

Tot 70 cm

+- 50 lampjes

Tot 6 meter

+- 25 ballen

Tot 100 cm

+- 100 lampjes

6 tot 9 meter

+- 40 ballen

Tot 150 cm

200 - 300 lampjes

9 tot 15 meter

+- 80 ballen

Tot 200 cm

+- 300 lampjes

14 tot 20 meter

+- 100 ballen

Tot 250 cm

300 - 400 lampjes

15 tot 25 meter

+- 130 ballen

+ 300 cm

+450 lampjes

25 tot 60 meter

+- 150 ballen