Vandaag geopend van 09:30 t/m 17:00

Kunst Kerstboom

Kunstkerstboom bestellen met gratis verzending

Kunstkerstbomen gaan lang mee en verliezen geen naalden. Dit alternatief van de echte kerstboom is een investering voor de lange termijn. Een namaak kerstboom die bijna niet van echt is te onderscheiden is. De meeste kunstkerstbomen kunt u kopen in tuincentra, bouwmarkten of via internet. Een kunstkerstboom is gemakkelijk te bestellen bij Tuincentrum Bull in Beuningen. Bij de bestelling van een kunstkerstboom sturen wij de kunstkerstbomen gratis naar adressen in heel Nederland waaronder regio Nijmegen, waar dorpen als Winssen, Lent, Ewijk, Weurt, Wijchen, Bergharen, Druten, Deest, Afferden, Malden en Heumen liggen. In heel Nederland kunt u dus gebruik maken van gratis verzending als u een kunstkerstboom online bestelt bij tuincentrum bull. Kunstkerstbomen gaan lang mee en zijn van zeer hoge kwaliteit. Met kerstmis lijkt Tuincentrum Bull wel een kunstkerstboom winkel waar u alle kerstbenodigdheden voor bij de kunstkerstboom bestellen kunt of kan afhalen bij het tuincentrum in Beuningen. De kunstbomen tijdens kerst kunt u snel en makkelijk opzetten. Een kunstkerstboom brengt de kerstsfeer in uw huiskamer. Kerstmis is de tijd om met het hele gezin een kerstboom op te zetten en te versieren met lampjes en kerstballen. De kunstkerstbomen zijn ontworpen door de natuur. De kunstkerstboom is de ster van de kerst. Geen rommel van naalden en toch een warme kerstsfeer in huis. 

kunst kerstbomen bestellen

Kunstkerstboom in verschillende maten

Het ruime aanbod kunstkerstbomen die tuincentrum bull bevatten kunstkerstbomen in verschillende maten. Van de kleine kunst kerstboom van rond de 1 meter hoog tot de grote kunstkerstboom van 7 meter hoog en alle tussen maten van kunstkerstbomen die u wilt. De grootste maten worden vaak besteld door bedrijven of winkelcentra. De kunstkerstboom 150cm hoog is de populaire kunstkerstboom die vaak wordt besteld met gratis verzending. Heel de winkelvloer staat in de kerstperioden vol met kunstkerstbomen het lijkt dan wel een kunstkerstboom met verlichting marktplaats.

De neppe kerstboom met verlichting

De Kunst kerstboom kan besteld worden met led verlichting zoals de Kingston kunstkerstboom met ledverlichting. Ook bieden we besneeuwde kunstkerstbomen aan zoals deze Glendale deluxe besneeuwde kunstkerstboom. Snel de kunstkerstboom opzetten met de kerstverlichting al in de kerstboom alleen de stekker hoeft nog in het stopcontact en de kerstboom staat. De led verlichting zijn dan gelijk verdeeld over de kunstkerstboom. Een kunstkerstboom versieren kan met kerstballen, kerstverlichting en kerstversiering dit brengt sfeer in huis en zorgt voor een warm en fijn gevoel. Een kunstkerstboom met ledverlichting al in de kerstboom zorgt dat u heel snel en gemakkelijk de kerstboom opzet en tijd over heeft voor familie, vrienden en de voorbereidingen van het kerstdiner. Een kunstkerstboom met ingebouwde lampen zorgen dat u geen gedoe met een snoer hebt. De hele kerstboom is opgetuigd in enkele minuten en de lampjes zitten netjes verdeeld over de kerstboom. De kunstkerstbomen moeten voldoen aan strenge Europese regels dus deze zijn brandveilig de beste materialen zijn gebruikt om deze kunstkerstbomen te vervaardigen. 

Hoe kleed ik mijn kerstboom aan?

Hoogte

Boom

Aantal lampjes

Lengte snoer

Kerst Ballen

Tot 70 cm

+- 50 lampjes

Tot 6 meter

+- 25 ballen

Tot 100 cm

+- 100 lampjes

6 tot 9 meter

+- 40 ballen

Tot 150 cm

200 - 300 lampjes

9 tot 15 meter

+- 80 ballen

Tot 200 cm

+- 300 lampjes

14 tot 20 meter

+- 100 ballen

Tot 250 cm

300 - 400 lampjes

15 tot 25 meter

+- 130 ballen

+ 300 cm

+450 lampjes

25 tot 60 meter

+- 150 ballen

 

 

 

 

 

 

 

 

 U kunt altijd hulp vragen aan een van onze medewerkers.
!!Aantal lampjes afhankelijk van grootte lampje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Merken kunstkerstboom tuincentrum bull

We bieden 3 merken kunstkerstboom aan namelijke de:

De Kingston kunstkerstbomen is van Black box. Daarnaast produceert Black box de kunstkerstboom Brampton, Kunstkerstboom Frasier, Kunstkerstboom macallan, kunstkerstboom Hamilton, kunstkerstboom longford en de kunstkerstboom Patton.

Noach outdoor een merk kunstkerstboom produceert de besneeuwde kunstkerstboom Glendale, De kunstkerstboom mac, de Montreal kunskerstboom, de kunstkerstboom Toronto en de kunstboom frosted edmonton. 

Het kunstkerstboom merk Triumph tree produceert de kerstboom Richmond, kunstkerstboom Sherwood, de kunstkerstboom tuscan en de kunstkerstboom forest frosted.

Bezoek de webshop