Vandaag geopend van 12:00 t/m 17:00

Luchtzuiverende plant kopen

Makkelijke kamerplant bestellen (haal 'm op in het DHL punt in onze winkel)

Luchtzuiverende planten met makkelijk onderhoud zijn volop verkrijgbaar bij Tuincentrum Bull in Beuningen. Op de kamerplanten afdeling hebben we allerlei verschillende soorten kamerplanten staan:

  • Van hoge tot lage kamerplanten;

  • Van kleine tot grote luchtzuiverende planten;

  • Van groene tot rode kamerplanten; 

  • Van schaduwplanten tot kamerplanten voor in de zon.

Hoeveel water een plant moet hebben, welke plantenvoeding heeft mijn plant nodig of welke potgrond hoort bij deze kamerplant? Wij hebben de kennis en benodigdheden in huis om iedere kamerplant blij te maken. Denk aan waterafgeefsystemen, kamerplantvoeding en ander advies. In onze winkel staan onze specialisten voor u klaar die u met alle vragen kunnen helpen.

luchtzuiverende kamerplant

Luchtzuiverende planten

In de studeerkamer of woonkamer is een plant als luchtzuiveraar zeer geschikt. Het helpt het zuurstofgehalte in uw huis te verhogen en het is ook nog eens erg sfeervol. De luchtzuiverende planten komen onder andere van Air So Pure: ''De gezonde effecten van de kamerplanten zijn wetenschappelijk bewezen"'. 

Werken in een omgeving met een luchtzuiverende plant zorgt voor:

  • Een beter welzijn;
  • Hogere productiviteit;
  • Minder ziekteverzuim.

Een kamerplant die de lucht in een ruimte zuivert is dus geen overbodige luxe, maar een slimme investering die ook nog eens erg sfeervol is. Schadelijke gassen worden afgebroken door de planten, co2 wordt omgezet in zuurstof door de kamerplanten en de luchtvochtigheid is ook nog gereguleerd door het verdampproces van de kamerplanten.

Voorbeelden van luchtzuiverende planten:

Gemakkelijke kamerplanten in onderhoudt

Gemakkelijke kamerplanten zijn volop verkrijgbaar. Kamerplanten zijn makkelijker in onderhoudt door te werken met een watergeefsysteem zoals bijvoorbeeld de Aqua Care. Dit handige systeem zorgt dat u nooit meer te veel water geeft aan kamerplanten. Daarnaast is de bol zeer handig dat als u weg bent de plant zelf bepaald wanneer het water nodig heeft. 

makkelijk watergeefsysteem planten

Bezoek de webshop