Vandaag geopend van 09:30 t/m 17:00

Onkruid bestrijden Wijchen

Heeft u last van onkruid in uw tuin? U kunt het onkruid bestrijden met het juiste tuingereedschap en de juiste bestrijdingsmiddelen. Tuincentrum Bull nabij Wijchen heeft alle kennis in huis om het onkruid uit uw tuin te verwijderen. Kom langs in onze winkel, leg uw probleem voor en wij helpen u direct! In onze webshop vindt u ook bestrijdingsmiddelen tegen onkruid

Tips tegen onkruid

Sommige soorten onkruid hebben leuk gekleurde bloemen, maar toch zijn de meeste mensen het onkruid liever kwijt dan rijk. Bekijk hier een aantal tips om onkruid te verwijderen én te voorkomen.

 1. Onkruid voorkomen is het beste voor het milieu. Zo heeft u geen bestrijdingsmiddelen nodig. Kies daarom planten die het beste in uw tuin passen. Hoe beter ze in uw grondsoort passen en op de gewenste plek (zon / schaduw) staan, hoe sterker de plant. En sterke / gezonde planten zijn net als mensen minder vatbaar voor ziekten en plagen.
   
 2. Verwijder regelmatig uw onkruid met de schoffel en de hand. Met een schoffel maakt u het onkruid een beetje los en door het met de hand er voorzichtig uit te trekken, breken de wortels minder snel af.
   
 3. Leg cacaodoppen, boomschors of een bodembedekkende plant op de grond tussen de planten. Zo krijgt onkruid minder kans. Deze producten zijn verkrijgbaar in ons tuincentrum nabij Wijchen.
   
 4. Hardnekkige soorten onkruid als de paardenbloem of zevenblad dien je altijd met wortel en al uit de grond te trekken, anders blijven ze terugkomen in uw tuin.
   
 5. Gebruik meststoffen om uw planten in de tuin sterk te maken en te houden en gebruik eventueel onze ecologische bestrijdingsmiddelen tegen onkruid. Wij geven u graag advies.

Benodigdheden onkruid verwijderen

Gaat u aan de slag met het onkruid in uw tuin dan heeft u niet veel nodig. Vaak komt u al een heel eind met uw handen, een schoffel en een schepje. Gebruik tuinhandschoenen als u gaat werken in de tuin of was goed uw handen na het tuinieren.

Advies onkruid bestrijden Wijchen

Bezoek ons tuincentrum en vraag onze tuispecialisten om advies als u dat fijn vindt. Wij hebben de kennis in huis en helpen u graag verder. In ons tuincentrum vindt u ook een complete dierenwinkel met alles voor huisdieren en de leukste cadeaus en woonaccessoires!

Openingstijden en Routebeschrijving.