Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Plantenbakken buiten Beuningen

Bent u op zoek naar een mooie plantenbak of bloempot voor buiten? Dan bent u bij Tuincentrum Bull in Beuningen aan het juiste adres. Met het grootste assortiment aan plantenbakken voor buiten en buiten potten in regio Beuningen hebben wij gegarandeerd iets wat bij u past. Steeds meer mensen kiezen voor een enigszins onderhoudsvriendelijke tuin. Veel tegels die later worden opgefleurd met mooie plantenbakken of potten voor buiten. Mooie grijze potten, frisse witte potten of potten in een gezellige trendy kleur. Het voordeel van planten in potten is dat ze makkelijk te verplaatsen zijn. Planten die niet winterhard zijn kunt u eenvoudig binnen neerzetten in de winter. Naast buiten potten en plantenbakken voor buiten kunt u ook ons volledig assortiment aan bloempotten en plantenbakken bekijken.

Onze merken

Ons assortiment van plantenbakken voor buiten en buitenpotten bestaat uit producten van verschillende topmerken, met merken als Elho, Capi en Ecopots. Door de productseries van deze merken te combineren met de producten van kleinere producenten zorgen wij ervoor dat ons assortiment erg afwisselend blijft!

Kwaliteit plantenbakken

Service en kwaliteit speelt bij Tuincentrum Bull een grote rol. Wij geven u dan ook graag advies over de verschillende soorten bloempotten en plantenbakken, maar ook over hoe u de plantenbak het beste kunt vullen. Ook adviseren/helpen wij graag bij het uitzoeken van een geschikte plant voor in uw pot of bak. In ons assortiment vindt u aardewerk buitenpotten, kunststof buitenpotten, grote en kleine buitenpotten, plantenbakken voor buiten en ook manden doen het nog steeds goed! De kunststof potten zijn licht van gewicht, kleurecht, onbreekbaar en vorstbestendig. Veel potten zijn voorzien van een afwateringsgat, hierdoor loopt het water makkelijk onder de pot uit. Onze medewerkers adviseren u graag bij uw aankoop van een buitenpot of plantenbak. Wij hebben de kennis in huis!

Webshop plantenbakken en potten

In onze online webshop kunt u de plantenbakken online bekijken en bestellen. U kunt zich ook online oriënteren en langskomen in ons tuincentrum in Beuningen voor een toevoegend advies of een bijpassende plant. Ook voor mooie bloempotten voor binnen voor uw kamerplanten bent u bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment bestaat uit:

  • Aardewerk buiten potten (ongeglazuurd);
  • Aardewerk buiten potten (roodsteen);
  • Kunststof buiten potten;
  • Manden voor planten;
  • Accessoires als plantenrollers.

Aanbiedingen voor plantenbakken buiten

Naast de service om de producten online te bekijken, biedt Tuincentrum Bull in Beuningen ook een klantenkaart. Hiermee kunt u sparen voor korting, leuke aanbiedingen en acties op uw aankopen. Profiteer mee als gewaardeerde klant en vraag uw klantenkaart gemakkelijk online aan en kom hem afhalen in het tuincentrum. Heeft u al een klantenkaart? Dan kunt u op de website inloggen om uw puntensaldo te bekijken. Ook worden uw kassabonnetjes online voor u op uw klantenkaart bewaard. Altijd handig met het oog op garantie! Voor de garantie op de potten kunt u terecht bij een van onze werknemers, wij helpen u namelijk graag.

Plantenbakken voor buiten kopen

Tuincentrum Bull is gevestigd in Beuningen. Met een compleet assortiment aan buitenpotten en plantenbakken voor buiten garanderen wij dat er een mooie bloempot of plantenbak voor u bij zit. Onze medewerkers helpen u ook graag met al uw vragen onder het genot van een gratis kopje koffie!


Tuincentrum Beuningen

Bekijk hieronder ons online assortiment plantenbakken voor buiten. Voor het complete assortiment verwijzen wij u graag door naar tuincentrum Bull in Beuningen. Een tuincentrum gelegen in omgeving Maas en Waal, Wijchen, Nijmegen en Arnhem met ruim 10.000m2 aan inspiratie. Daar geven onze deskundige medewerkers u graag passend advies onder het genot van een gratis kopje koffie! Of u nu op zoek bent naar een plantenwinkel, dierenwinkel of vijverspecialist: u bent bij ons aan het juiste adres. Klik hier voor de routebeschrijving naar onze tuinwinkel.