• deskundig personeel
  • kwaliteit
  • 10.000 m2 tuincentrum

Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Plantenbakken buiten Beuningen

Een enorm assortiment bloempotten en plantenbakken voor buiten bij Tuincentrum Bull in Beuningen! Steeds meer mensen kiezen voor een enigszins onderhoudsvriendelijke tuin: veel tegels die later worden opgefleurd met mooie plantenbakken: mooi grijs, fris wit of in een gezellige trendy kleur. Het voordeel van planten in potten: ze zijn gemakkelijk te verplaatsen en planten die niet winterhard zijn, kunnen gemakkelijk naar binnen in de winter. Bekijk het assortiment plantenbakken online.

Kwaliteit plantenbakken

Tuincentrum Bull in Beuningen staat voor service en kwaliteit. Wij geven u dan ook graag advies over de verschillende soorten bloempotten en plantenbakken, maar ook over hoe u de plantenbak het beste kunt vullen. In ons assortiment vindt u aardewerk buitenpotten, kunststof buitenpotten en ook manden doen het nog steeds goed! De kunststof potten zijn licht van gewicht, kleurecht, onbreekbaar en vorstbestendig. Veel potten zijn voorzien van een afwateringsgat waardoor het water gemakkelijk weg kan. Vraag onze medewerkers om advies. Wij hebben de kennis in huis!

Webshop plantenbakken

In onze webshop kunt u de plantenbakken voor buiten online bekijken en bestellen. U kunt zich ook online oriënteren en langs komen in ons tuincentrum van een toevoegend advies of voor een bijpassende plant. Ook voor mooie bloempotten voor binnen voor uw kamerplanten kunt u bij ons terecht. Bekijk het assortiment:

Naast de service om de producten online te bekijken, biedt tuincentrum Bull in Beuningen ook een klantenkaart. Spaar voor korting, leuke aanbiedingen en acties en profiteer mee als gewaardeerde klant. Vraag nu uw klantenkaart gemakkelijk online aan en kom hem afhalen in het tuincentrum. Heeft u al een klantenkaart? Dan kunt u op de website inloggen om uw puntensaldo te bekijken en uw kassabonnetjes worden voor u bewaard. Altijd handig met het oog op garantie! Vraag naar de garantie op onze potten bij een van onze medewerkers.

Plantenbakken voor buiten kopen

Tuincentrum Bull is gevestigd in Beuningen. Met een compleet assortiment plantenbakken voor buiten zal er zeker een mooie bloempot of plantenbak voor u bij zitten.

Bekijk onze openingstijden of plan uw route!