Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Sneeuw op komst, houten slee of plastic slee kopen ook strooizout en sneeuwschep morgen in huis

Heeft u het nieuws ook gelezen, de verwachting is dat er een groot pak sneeuw gaat vallen, met lokaal zelfs kans op gladheid. wij van Tuincentrum bull willen u hierop graag voorbereiden.

heeft u bijvoorbeeld gedacht aan strooizout bestellen, sneeuwschuiver en sneeuwschep kopen   of voor de kleintjes een babyslee of houten slee opvouwbaar ?

 

Als u veilig de weg op wilt hebben wij ook een assortiment in ijskrabbers en anti vries voor de auto!!

 

                                                                                                                                                                                     

 

Sneeuwschuiver, strooizout, kinderslee kopen, slee morgen in huis, sneeuwschep, strooizout kopen, hoeveel sneeuw gaat er vallen.

Slee kopen morgen in huis, het is mogelijk bij Tuincentrum Bull Beuningen, bestel online OF BEL 024-6772193 en u kunt dan strooizout, houten slee opvouwbaar of sneeuwschep kopen.

Op zoek naar een baby slee of strooizout, sneeuwschep om uw stoep sneeuw vrij te maken, dan bent u bij Tuincentrum Bull in Beuningen onder de rook van Nijmegen op het juiste adres.

De perfecte sneeuwschuiver of babyslee en strooizout 25 kg kunt u hier kopen. Kom de sneeuwschuiver om uw tuinpad sneeuwvrij te maken vandaag nog ophalen. Ook de perfecte baby slee of houten slee opvouwbaar is hier te kopen.